Vigtigt er det at have net rundt om en havetrampolin

I onsdags købte jeg en havetrampolin » http://www.je-bolegetoj.dk/info/havetrampolin.html,, der var en gave til min datter, af den årsag at hun havde fødselsdag. Min datter går til gymnastik og har i flere måneder godt kunnet tænke sig en havetrampolin, og af den årsag at hun så gerne ville have den, har jeg købt den til hende som fødselsdagsgave. Hvad gør man ikke for at gøre sine børn glade?

Man kunne få trampoliner » http://www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx, i flere divergerende størrelser, men jeg valgte den største trampolin, der var, så min datter kan springe på trampolinen. Sådan en trampolin, som den jeg købte, koster rimelig mange penge, men jeg har sparet op til min datters gave længe, så jeg havde heldigvis råd til at anskaffe den. Dog kostede det flere penge at få en havetrampolin, der havde net på, men hellere det, end at hun skvatter ned og kommer til skade. Det er uansvarligt at spendere penge på trampoliner, der ikke har sikkerhedsnet, til særligt små børn, efter min mening. Yderst lykkelig for at have fået en havetrampolin er min datter. Faktisk hopper hun såvel som øver spring på den alle dage. Desuden har hun haft masser af venner og veninder på besøg, som har prøvet at hoppe på den, og de har det virkelig skægt sammen, når de hopper. Jeg mener helt klart, at trampolinen er alle pengene værd, og jeg kan godt anbefale en trampolin til andre forældre, som har børn, der gerne vil have en havetrampolin i fødselsdagsgave.