Vi vil have erotik i vores forhold

Mig og min kæreste kunne godt tænke os noget mere erotik i forholdet, så vi har kigget i en shop med sexlegetøj [http://www.amoro.dk/shop/frontpage.html] sammen og købt noget forskelligt legetøj, for eksempel en spritny dildo [http://www.amoro.dk/shop/dildoer-884c1.html], som skal være en hjælp til at få gang i sexlivet igen. Vi har ej ret tit sex, og såfremt vi endelig har sex, så føles det en smule monotont, og pga. det vil vi forsøge at bruge sexlegetøj for at få sexlysten tilbage. Det eneste sexlegetøj, som vi var i besiddelse af før, var en dildo, der ikke virkede mere. Min kæreste har haft så travlt på arbejdet, at vores sexliv ej er det samme mere, selvom at han egentlig elsker erotik. Faktisk har han altid, så vidt jeg husker, været begejstret for forspil, og han kan godt lide at se mig onanere med en dildo, når vi skal til at have sex.

Min fyr og mig var inde i butikken, som solgte sexlegetøj såvel som anden erotik den anden dag, og der spenderede vi penge på en masse divergerende ting. Vi brugte penge på ting til mig, som fx en dildo, & noget til ham, samt noget, som vi begge vil nyde. Det var meget sexet at kigge på sexlegetøj med min fyr, så vi fik egentlig helt lyst til at gå hjem og have sex sammen med det samme…