Vi sørger for specialrengøring til dine forældres dødsbo, så du kan komme videre i livet

At en af dine forældre er gået bort og er blevet efterladt et hus overfyldt med adskillige ældre ejendele, bliver eventuelt den horrible situation du står i? Alt for nedslået til at tage hånd om deres forladte dødsbo, for ikke at tale om de utallige ting samt sager, forældrene har samlet på under deres lange liv, føler du dig for det meste her. Her eksisterer bestemt nogle genstande, du selv foretrækker at beholde, eller som dine forældre har testamenteret til nogle andre, men de tilbageblivende genstande vil du gerne komme af med. Med denne virksomhed kan dødsboer ryddes, og vi tilbyder desuden specialrengøring til sidst: vi kan tilbyde en god løsning.

Idet dødsboer ryddes, bliver ejendelene fordelt til arvinger eller solgt på auktion, og du behøver på grund af dette ikke holde styr på noget som helst andet udover at lade os vide, på hvilket tidspunkt vi skal gå i gang. Vi sikrer dig, at dit dødsbo er komplet perfekt til nye lejere, plus bagefter vores specialrengøring bør du blive overbevist om, at her ikke findes ét støvfnug i huset.

I det tilfælde at man lige har mistet en person, der stod en nær, bliver det væsentligt at det hele ikke bliver værre af, at du lige pludselig skal rode med at afmelde den afgåedes betalinger eller rengøre deres bolig. Lad os tage hånd om det beskidte arbejde, der er nødt til at gøres når dødsboer ryddes, så du får mulighed for at bevare de gode minder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>