Vi ønsker skarpe fif vedr., hvilken frankeringsmaskine, jeg skal spendere moneter på!

Min med-blogger og jeg vil heads up nu! Der følger lige nu, hvad bestemte hunkønsvæsner absolut vil beskrive som et rigtig søvndyssende blog indlæg vedrørende frankeringsmaskiner! Men sagen er ikke desto mindre således, at jeg har erkendt, hvor moderne en såkaldt frankeringsmaskine - danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner, er! Og vi har i sidste måned truffet den afgørelse, at jeg skal spendere moneter på en frankeringsmaskine til min gesjæft. For nøjagtig to år siden begyndte jeg min forretning, og gesjæften har hurtigt fået etableret sig. Det just fortalte har resulteret i, at gesjæften nu sender virkelig meget mere post end virksomheden gjorde i opstarts fasen. Partnerne & jeg har erkendt, at man med bistand fra en frankeringsmaskine kan spare ekstrem mange timer. Særligt i mit lille bitte firma, hvor vi stadig alene er få kollegaer tilknyttet, ville det være formidabelt med en frankeringsmaskine, af den årsag, at vi allerede har meget travlt. Og så er det jo usmart at bruge dyrebar tid på at frankere breve! Vi vil meget hellere spendere tiden på mere afgørende ting, & til det formål, investerer vi i en frankeringsmaskine!

Men det kæmpe spørgsmål lyder, hvilken frankeringsmaskine, vi skal bruge moneter på. Jeg har prøvet at danne mig klarhed over frankeringsmaskine markedet, men jeg har absolut ej taget et valg. Jeg ber’ til Gud omkring, at I kan hjælpe mig med at beslutte, hvilken frankeringsmaskine, som allerbedst ville kunne hjælpe os. Der kan findes både hjemlige og europæiske forhandlere af frankeringsmaskiner, & jeg besidder ik kompetencerne til at vurdere, hvor det ville være klogest at gøre sin forretning. Umiddelbart ville jeg gå til en hjemlig forretning, af den grund, at det i så fald ville være nemmere at forklare sig, hvis jeg oplever repareringer. Men på den anden side oplever jeg, at de udenlandske forhandlere af frankeringsmaskiner koster mindre gysser end de danske firmaer. & som allerede nævnt, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en nyligt åbnet gesjæft, som præcist lige skaber profit. Så derfor er det essentielt, at jeg opsporer en frankeringsmaskine til en fantastisk pris. Men selvfølgelig spiller maskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så gi’ hjertens gerne brugbare råd til en temmelig ikke-kostelig og prima frankeringsmaskine…