Vi får indført tidsregistrering & stempelur på mit job, samt det ser jeg ikke specielt meget frem imod

Det bliver uden overdrivelse i hvert fald nogle gange om måneden, at jeg læser i pressen, at en hel del medarbejdere døjer med stress på grund af, at kravene til den enkelte person har ændret sig. Jeg har selv arbejdet et sted, hvor de ansatte til hyppige MUUS-samtaler blev konfronteret med resultatet af den tidsregistrering , danmade.dk, , timeregistrering, og fraværsregistrering, som var blevet noteret omkring vores dag på arbejde. Adskillige beskrev det som værende slet og ret overvågning, plus det føltes virkelig ik behageligt… At det trækker dårlige ting med sig, er soleklart for mig! Så min gode råd til alle arbejdsgivere lyder; hold opmærksomheden på lykkelige medarbejdere, frem for optimering!

Adskillige håber, at verden kommer til at opleve lysere tider..! Mange synes, at det er kolossaltœkodylt lækkert, at der lige for øjeblikket er så meget fokusering på generel trivsel på mange arbejdspladser… Det er jeg overbevist om i sidste ende vil gavne overskuddet… Og så er alle jo glade, & det må være det vigtigste!

Men samtidig med denne form for positiv ”overvågning”, ses også en fokusering på effektivisering… Til at materialisere denne effektivisering indfører man og har indført på stort set alle moderne arbejdspladser tidsregistrering, timeregistrering, fraværsregistrering, og et stempelur » danmade.dk/produkter/stempelur, for at have mulighed for at kontrollere medarbejderne. At føle sig stresset er en af vort samfunds allerstørste livstruende sygdomme, & jeg er ikke i tvivl om, at der er en tæt relation mellem tidsregistrering, timeregistrering, & fraværsregistrering på arbejdspladsen & stress! Yderligere tillægges der samtidig den skrækindjagende lyd fra et forældet stempelur, som ihvertifald heller ik bidrager til et skønt arbejdsmiljø.

Tidens buzzword er fleksibilitet og effektivisering. Fuldstændig ligegyldig hvor man iagttager folk, påkræves det af medarbejdere, at de skal klare deres arbejde hurtigere. I den kontinuerlige ”overvågning” varetaget af al den tidsregistrering, timeregistrering og fraværsregistrering ses det især. De ansatte nå præcis det samme, dog på enormt meget mindre tid! At hele samfund skal døje med stress, kan bar’ ikke være rigtigt!!