Vi drømmer om, at familien rejser til USA.

Lige siden jeg var en lille pige, har det at drage ud i verden været min mani. Derfor kan jeg helt sikkert bakke op om dét fortrinlige ordspil: at rejse er at leve… Jeg er jævnligt væk hjemmefra i længere tid, i de tilfælde, at jeg tager på en af de der langtidsrejser {http://www.samson-travel.dk/rejsetyper/langtidsferie/}. Jeg organiserer altid mine ferierejser {http://www.samson-travel.dk/forside/} sådan, at jeg får mest ud af det. Det resulterer i, at mine dage ofte er tætpakket, fordi jeg går efter at nå at opleve så meget som er realiserbart. Når vi rejser fra Aalborg & rejser til USA {http://www.samson-travel.dk/rejsemaal/usa/} eks., kan jeg mærke allerede fra morgenstunden, at jeg får sommerfugle i maven! & hele begyndelsen med at forberede og investere penge i kommende langtidsrejser er absolut en dejlig følelse. Jeg ønsker jo at kunne dagdrømme om kommende ferierejser i et utal af måneder…

I løbet af mit liv har jeg været begunstiget med at stifte bekendtskab med utallige lande. Mit forsæt er at nå at stifte bekendtskab med så mange lande som det er muligt. & jeg efterstræber at blive ved med at tage på opdagelsesrejser, akkurat indtil min krop ikke kan bære mig længere. Dét er ikke spor vanskeligt, når husbonden & jeg rejser fra Aalborg & rejser til USA f.eks., af den grund, at flyvepladsen er placeret tæt på mig. Så plejer jeg at gå hjemmefra i ordentlig tid, inden mit fly flyver, for der findes ik nogen ting mere ærgerligt end at stresse. De gange vi for eksempel rejser til USA og rejser fra Aalborg lufthavn, er jeg fuldt ud bevidst om, at man er nødsaget til at være der mindst 3 timer før. Jeg har prøvet adskillige langtidsrejser, at jeg skildre procedurerne minutiøst. Jeg er så vidende om dét at navigere i denne verden, af den grund, at jeg har prøvet flere ferierejser, så jeg ved, hvad som jeg kan forvente at konfronteres med i en afgangshal. Mit næste eventyr venter lige rundt om hjørnet, når jeg atter engang rejser til USA. Hele familien rejser fra Aalborg lufthavn om 4 måneder, & vi kan næsten ikke vente…