Undertegnedes speedbådskørekort er på plads – jeg har fået taget duelighedsprøve på sejlerskole

Jeg har i flere år holdt af at være på havet og med dette i mente har jeg taget et kursus på sejlerskole , www.dksp.dk/sejlerskole, , og jeg har fået opfyldt alle forventninger. Jeg fik taget duelighedsprøve , www.dksp.dk/undersider/duelighedsprove, i juni, og jeg & min veninde en måned senere med speedbådskørekort , www.dksp.dk/speedbaadskoerekort, på fantastisk ferie. Vi tog til Holland hvor vi sejlede ud i en temmelig herlig speedbåd hvor vi gennemgik en fantastisk ferieoplevelse. Så går du med tanker om sejlerskole, speedbådskørekort og duelighedsprøve, så afsted med jer.

Undervejs på ferien har jeg følt mig godt rustet fra min sejlerskole undervisning. Jeg lærte vældigt mange relevante ting til den afsluttende duelighedsprøve, og de ansatte på min sejlerskole virkede rigtig dygtige. Så hold dig ikke tilbage med at opstarte på sejlerskole og tage duelighedsprøve, i det tilfælde du gerne vil på sejladferie. Jeg er overbevist angående, hvordan jeg absolut får taget brug af mit speedbådskørekort ofte i de kommende år.

Samtlige af mine forventninger levede de op til på min sejlerskole undervisning. Jeg havde mulighed for at komme igang med at bruge det nye speedbådskørekort lige efter undervisningen på sejlerskolen, der var hyggelig ånd og stemning omkring den afsluttende duelighedsprøve og lærerne var dygtige. Dejligt.