Undertegnede er nødsaget til at opnå fabriksny skærmbeskyttelse skabt af panzerglass/panserglas til iphone

Nu udspillede uheldet igen igen. Moi & Dina ville blot snuppe et styks billede af os sammen på bussen retur efter påskefrokost hjemme hos Noa, og i min klodsethed dratter naturligvis mobilos (der var uden skærmbeskyttelse [http://pavoscreen.dk/om-pavoscreen-skaermbeskyttelse] skabt i panzerglass [http://pavoscreen.dk/panserglas/panzerglass/]). Og klodsmajoren her taber jeg ikk kun iPhone 3. Ak min iphone havnede på glasset med skærmen lige ned. Vi hikstede . Undertegnede tog min iphone 3. Nææh mobil op & glasset var selvfølgelig totalt knust, nok på grund af min iphone ikk’ havde skærmbeskyttelse på. Kendte I til, at man nemt kan købe slidstærkt skærmbeskyttelse af panzerglass/panserglas til iphone [http://pavoscreen.dk/panserglas/til-iphone/]? PS. staveplade mangler til panzerglass/panserglas til iphone? Sådan noget tænkte lille jeg ik, at man kunne gøre, men undertegnede erhverver mig nu skærmbeskyttelse af panserglas til iphone – Telefonen kommer med pakkeposten snart.

Undertegnede ku’ desuden have researchet lidt om reparation smartphone, meen jeg foretrækker at anskaffe mig et styks dugfrisk panserglas iphone, da telefon lille jeg ejede var alligevel en 3’er (blottet for skærmbeskyttelse). Så et stk ny mobilos og panserglas til iphone nok være en hel god pengeanbringelse, bl.a. fordi jeg lige om lidt flyver til Færøerne at bo hvor jeg foretrækker at være med i det hele med min nye smartphone der nu skal have panzerglass skærmbeskyttelse.

Smarte mig fandt og købte iPhone 3 på en hjemmeside med solidt pazerglass der giver skærmbeskyttelse. Undertegnede tænkte slet ik, at du kan købe panserglas til iphone. Filmen skulle være absolut usynligt og desuden kan den skærmbeskyttelse skabt i panzerglass sikre, hvordan man nemt kan opholde iphonen i lomme med med nøgler og andet helt uden et irriterende case som beskyttelse.

Så jeg er virkelig jubelbegejstret over min erhvervelse af skærmbeskyttelse lavet af panzerglass/panserglas iphone mobilen.