Tyrolertøj – moi anskaffer tyroler kostume til et par snarlige festligheder sammen med en veninde

Om 14 dage drager jeg og bedsteveninden af sted til tyrolerfest fyldt med fest, sang, god stemning og ikke mindst øl. Og som følge af det har vi købt tyrolertøj - http://dramashop.dk/kostume/category/tyroler-67/, . Forslaget til at indkøbe tyroler kostume til festen var min venindes. Iben kender en kostume homepage med tyroler kostumer, som godt kan gå for at være rigtigt tyrolertøj. Selv havde jeg sgu ikke fundet på mere end måske at sætte hår eller sådan noget.

Den tyrolerferie er længe ventet. Arbejdsugerne var pressede den seneste tid, så det skal nok blive temmelig finurligt med en gedign tyrolerfest med tyrolertøj og nyt tyroler kostume. Bagefter kreerer en hel ferie ud af det.

Glæden er til at føle på over det fine tyrolertøj. til tyroler kostume ankommer jeg i en fin en 1950′er agtig kjole i røde, blå og hvide kulører der har et volumeniøst skørt og tætsiddende øverste del. Den sidder temmelig godt. Mit tyroler kostume minder mig faktisk om en fristende variant af Snehvides kjole. Snehvides kjole har jeg dog ikk før knyttet med tyrolertøj. Så klassisk, sexet og tillige temmelig folkedragt-agtig.