Til hverdag går mange mennesker & efterstræber en espresso maskine…

Om ikke længe er det min kobberbryllupsdag, og min familie ønsker sig en ønskeliste, som de mener er anvendelig under indkøb af gaver! At forfatte en ønskeseddel synes jeg faktisk nogen gange kan være ekstra nervepirrende. Det er ej hver gang, at jeg overhovedet kan finde på nogle ønsker. Og det er jo i grunden ekstremt mærkeligt, af den grund, at dét må være et billede på, at vestlige mennesker lever i en overflodsverden. Hver gang vi har brug for noget, køber vi det uden videre, hvilket har som konsekvens, at der ikke er nogen ønsker tilbage, når venner og bekendte ønsker at få en ønskeliste. Men akkurat i år er jeg imidlertid slet ik i tvivl; en espressomaskine! Jeg har igennem lang tid haft fantaseret om espressomaskiner [http://www.stildesign.dk/produkter/?cid=44]. På en espresso maskine kan man derhjemme fremstille drikke, der smager stærkt. & det er uovertruffent at være i stand til at invitere sine venner på kaffe fremstillet på en espressomaskine. Af den grund er tiden inde til at jeg vil ønske mig en espressomaskine af slyngveninderne. I virkelig lang tid har jeg opdaget, hvor tiltrækkende espresso maskiner [http://www.stildesign.dk/espresso-maskine/] er blevet. Mange er nu den lykkelige ejer af en espresso maskine. Og dén idé forfølger jeg nu også…

Men det er absolut udelukkende den rareste del, der er forbi mig, jeg ved stadig ikke, hvilken espressomaskine, som er værd at bruge penge på! Jeg sætter min lid til, at I skønne følgere har lysten til at hjælpe mig med at blive kløgtigere. Jeg siger Jer – markedet for espressomaskiner er kolossalt. & jeg kan slet ik finde hoved og hale i noget som helst. Jeg føler, at espresso maskiner falbydes til mange forskellige prisklasser, og jeg er ikke klar over, hvad der tæller mest: prisklasse eller kvalitet? Så dét vil jeg virkelig gerne have hjælp til at begribe. Den ovenud store jagt på den perfekte espressomaskine er for alvor godt i gang! Jeg er blevet helt opslugt af den her jagt, og tjekker flere gange internettet efter espressomaskiner. Nogle personer vil eventuelt udnævne mig som en lille smule vanvittig, men det er kun fordi, at jeg fantastisk gerne vil eje en espresso maskine!