Tænker på at deltage i flere scanninger ved gynækolog Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn [xn--gynkolog-fyn-8cb.dk/gynaekolog-klinik-fyn-middelfart] – eventuelt gynækolog Niels Lund [xn--gynkolog-fyn-8cb.dk]

Vi er med barn men forløbet har været uroligt, så påtænker vi at tage til en gynækolog klinik Fyn og få yderligere ultralydsscanninger. Siden min mand og jeg først smed minipillerne tog det lidt mere end to år uden graviditet, og vores praktiserende læge var derfor ved at råde os til en speciallæge klinik Fyn til udredning og behandling. På daværende tidspunkt googlede vi selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på internettet og opdagede bl.a. gynækolog Niels Lund som har praxis nær på, i Middelfart hvor vi har hus.

Jeg blev gravid og det slettede alle vores pessimisme om sædkvalitet og ægløsning. Så begyndte jeg at få smerter og blødninger. Jeg fik en visitation af min praktiserende læge til en speciallæge klinik Fyn, men der var ikke noget at gøre. Jeg var fem måneder henne, da jeg fik henne, fik jeg en spontan abort. Jeg og min mand forsøgte ikke at blive slået omkuld, men der var en tid, hvor vi begge to var fortvivlede og i smerte over den mistede baby, som Magnus og jeg havde ventet så længe på.

Henvise til speciallæge klinik Fyn – eksempelvis speciallæge Niels Lund

Nu måneder senere er vi så gravide igen. Vores læge har forklaret, at der skal holdes særligt øje med mig, så min praktiserende læge henviser undertegnede til en gynækolog klinik Fyn. Vi har selv kigget lidt igennem i den gammeldags telefonbog og har igen bidt mærke i blandt andre gynækolog Niels Lund. Jeg bliver glad ved idéen om at gå hos en gynækologklinik som f.eks gynækolog Niels Lund og få tilbudt flere scanninger og blive fulgt, så vi kan få mere tryghed i forløbet, og speciallægerne støtter, såfremt der sker komplikationer igen. Jeg tror at sådan en ekstra beroligelse bare i sig selv kan være positivt.