Storshopping af nisse kostumer, julemandskostumer samt nissepige kostumer

Vi er glade for fester og events på min arbejdsplads. Vi har holdt fester om sommeren og desuden sidste påskefest, hvor Anni troppede op i et påskelamkostume. Så sjovt. Men nu er det julemandskostumer, nissepige kostumer plus nissekostumer til firmaets nye arrangement med hjemmelavet gløgg, raflegaver og historie om julens oprindelse. Jeg glæder mig allerede.

På arbejdet skal vi til at planlægge et juleshow til kollegerne, og planlægningsglade mig er sørme ganske imponeret over de nissepige kostumer, julemandskostumer og nisse kostumer , dramashop.dk/jul/category/jul-julemanddame-alfer-nisser-div-36, vi festplanlæggere har fået købt ind. Kostumerne er pæne plus sjove lommer. Jeg ser frem til at se Ernst og Kurt udklædt som julemænd i de smarte julemandskostumer, og tillige booker firmaet 2 til 3 drillenisser der skal bære nisse kostumer. Planlæggergruppen har tillige valgt et sæt nissepige kostumer til den lårkorte side. Der skal også være lidt til husarerne. Vi ansatte har bestemt en fin arbejdstone på arbejdspladsen, så jeg tror ikke at 2-3 frække nissepige kostumer er for meget.

Planlægger-mig glæder mig til vores julearrangement med mine kolleger. Det bliver 1. gang, og derfor skal der ikk mangle nissepige kostumer, julemandskostumer samt nisse kostumer. Vi plejer normalt at nøjes med et styks frokostbuffet, men dette år slutter kollegerne arbejdsåret af iden juledagene med julemandskostumer, sang og musik, nissepige kostumer, hygge og nissekostumer. Sjovt bliver det.