Slibning på familievognen – skal vi vælge sandblæsning eller glasblæsning?

Vores dyt trænger til en grundig slibning » http://www.gladsaxemetal.dk/slibning,. Jeg har søgt meget over, hvad vi vil beslutte os for af slibning – & bagefter undersøgt forskellen ml glasblæsning » http://www.gladsaxemetal.dk/glasblaesning, og sandblæsning , http://www.gladsaxemetal.dk/sandblaesning, . Jeg forstod på en eller anden bilwebsite, at glasblæsning kan forstås som en type sandblæsning, og at glasblæsning er en slibning som bliver udført ved brug af mindre perler af glas i . Modsat en sandblæsning skulle glasblæsning ikke være slibende men derimod polere det ydre . Derfor bli’r undertegnede i tvivl, om et styks glasblæsning på sigt er det bedste.

Min farbror Thomas spørger, om Min kæreste og jeg har planer om at betale for håndværker til at klare den slibning eller hvorvidt kæresten og jeg tænker på at gøre jobbet på egen hånd. Jeg har researchet lidt efter tips i forb. med gør-det-selv sandblæsning & glasblæsning, meeen jeg har ik’ rigtig evnen eller modet for at gå i gang med det projekt. Undertegnede er sandelig ikke områdets store handyman. Og på 1 af de bilhjemmesider der skriver råd til at udføre sandblæsning på egen hånd, har vi læst, at man næsten kan risikere at fræse øsen helt ud af facon, og at det grisser rigtig voldsomt. Og ja, jeg ville sagtens se, at det bliver følgen, såfremt undertegnede prøver en gør det selv glasblæsning. Så må vi nærmere lade de dyre faglærte om den slibning.

Når den slibning er udført skal spanden have ny lak. Og dér er vi sandelig ik’ helt samstemmige om valg af kuløren. Skal det blive den klassiske sølv eller sort, eller hvad med et stk mere sporty orange eller rød. Den sag vil vi debattere i mens vi opnår introtilbud på sandblæsning. Så må jeg og kæresten anse, hvilken farve vognen ender med at have.