Sexlegetøj plus en ny dildo til mig

Min kæreste og mig kunne godt tænke os erotik (www.amoro.dk/shop/frontpage.html) ind i vores forhold, og af den grund har vi set os omkring i en shop med sexlegetøj sammen for at erhverve noget forskelligt legetøj, fx en ny dildo, som kan hjælpe os med at få gang i sexlivet igen. Ikke ret tit har vi sex, og idet vi langt om længe har, føles det en smule monotont, og af den årsag vil vi forsøge at anvende sexlegetøj for at få lysten til sex tilbage. Det sexlegetøj, som jeg og min fyr besad før, var ikke andet end en dildo, som ej duede længere. Min fyr elsker erotik, dog har han haft så travlt på jobbet, at vores sexliv ej er ligesom før. Han har faktisk, så længe jeg har kendt ham, været begejstret for forspillet, og han nyder at se på mig, mens jeg stimulerer mig selv ved brug af en dildo, lige inden at vi skal have sex.

Da jeg og min kæreste var inde i shoppen med erotik & sexlegetøj, spenderede vi penge på et væld af varierende ting og sager. Ting til ham og noget til mig, som bl.a. en dildo, foruden nogle ting, som vi begge kommer til at nyde, anskaffede vi os. Ganske frækt at kigge på sexlegetøj sammen med kæresten var det, og vi fik faktisk helt lyst til at tage hjem for at have sex straks.