Såfremt du ønsker dig en tattoo, føles det af stor betydning, at du vælger en erfaren tatovør København

Specielt fordi jeg nu har kroppen dækket, kan jeg simpelthen ikke nægte, at jeg hele tiden har været glad for tatoveringer. Jeg erindrer godt da jeg fik lavet min første tattoo, for det var et stort skridt, & jeg havde brugt en masse uger på at designe et motiv. Det synes hver gang nyt med ens 1. tattoo, når man går fra en naturlig, uberørt krop til at tilhøre befolkningsgruppen med tatoveringer. Normalt bliver folk eventuelt ej så begejstrede for tatoveringer, særligt på arbejdsmarkedet, hvor man bør være repræsentabel. At få min nye tattoo på siden, hvor mennesker næppe får øje på den mens jeg arbejder, valgte jeg derfor.

At finde ud af, hvad for en tatovør København, jeg kunne vælge, brugte jeg meget tid på. Umiddelbart burde det egentlig være en godkendt tatovør København, som er blevet udlært angående renlighed samt benytter godkendte farver, & samtidig skulle tatovørens stilart være forlignelig med mit billede. Efter jeg omsider havde fundet den bedste tatovør København og valgt, hvordan min tattoo burde se ud, skulle jeg bare overkomme et par timers smerte, & derefter var den done! Det varede jo ej lang tid, inden jeg ønskede mig mere tatoveringer, fordi jeg var kort sagt vildt lykkelig over min tattoo. Nu anvender jeg hver gang den sammme tatovør København til alle mine tatoveringer, samt det er hele tiden en smuk tattoo, som jeg er stolt af at fremvise.