Projekt Find Lejebolig – lærer om udlejning af bolig og boligudlejning

Undertegnede er debutteret med at google udlejning af bolig , nordichousing.dk/faq/udlejer-hvor-kort-tid-kan-man-udleje, , boligudlejning , nordichousing.dk/faq/udlejer-er-det-en-fordel-eller-en-ulempe-at-boligen-er-moebleret, + lignende søgeord, for jeg ser sååå frem til at movere fra mine forældre når jeg har fået huen på. Det er lille migs egen idé med projektet Find Lejebolig , nordichousing.dk, . Jeg leder efter boligudlejning, i mens far Olav hælder mere til en andel til forældrekøb. Bankrådgiveren har irriterende nok besnakket ham. Men hvis det sker er det jo bedst at ligge fast på, i hvilket område jeg de næste mange år gerne vil leve. Sammenholdt med udlejning af bolig, kan så vidt jeg ved ikke give overskud, såfremt man ik’ regner med at blive boende i min. 50 mdr. Og ubestemmelige mig har da ingen ide om hvor jeg har brug for at være om 2-3 år. Det er en mulighed at jeg vil læse og leve i Hadsund og gå efter boligudlejning tæt på. Alternativt kunne jeg starte på en uddannelse, som stiller krav til at jeg find lejebolig i Aarhus C-området og læser dér.

Jeg glæder mig til at rokere hjemme fra mine forældre og jeg er altså mere til forestillingen om boligudlejning i stedet for have en toværelses andel. Når jeg vælger udlejning af bolig bli’r jeg med større frihed, og på denne måde er det muligt for mig at flytte videre når jeg gerne vil det, når starte forfra med find lejebolig og flytte, såfremt jeg for eksempel skal læse eller måske får mig en fyr der har sit liv i en anden by.Lige for tiden bor min moster i en andelsbolig mens hun rejser over to timer hver dag, på grund af at da hun ikke kan komme af med lejligheden. Det er en historie der er en årsag til at jeg ønsker udlejning af bolig og har startet min personlige Find Lejebolig eftersøgning. Jeg ved ikke endnu, hvor jeg kan forestille mig selv have min bopæl eller vil læse hvis vi tænker fire til fem ude i tiden. Så jeg forestiller mig at udlejning af bolig er bedre for mig frem for at komme ud på markedet for andelsboliger.