Påfund til sidste skoledag udklædning og kåring af et overraskende sidste skoledag kostume

Der bliver set meget frem til sidste skoledag herhjemme. Men tøsen mangler lige at få besluttet hendes sidste skoledag kostume. Det er temmelig tilregneligt datteren endnu ik at være besluttet omkring sin sidste skoledag udklædning. Hun er et barn, der hele tiden har langsommeligt ved at gå en bestem vej, og sidste skoledag udklædningen er åbenbart ikke afvigelse.

Jeg tænker på her i weekenden at forhøre pigen, om hvorvidt hun er startet på hendes sidste skoledag kostume. Undertegnede vil vædde på at hun ik er påbegyndt med at lave sin sidste skoledag udklædning, for husstanden har ikke opdaget symaskinens snurren. Men selvfølgelig kan ældsten ligeledes vælge en sidste skoledag udklædning, som ikk kræver redesign.

Hun kunne for eksempel være en minion, engel, Jack Sparrow eller måske Paris Hilton med en lys paryk? Maja er tit og ofte ret skabende, og derfor vil det ikke overraske mig, såfremt hun kommer op med et stk skøn og cool påfund til hendes sidste skoledag kostume. Jeg har bestemt ik hendes krea-evner, og undertegnedes sidste skoledag udklædning stammede fra en sjov teaterbutik som tilbød overskæg, sidste skoledag kostumer og parykker. Frøkenen kan nok vælge at investere i kunstigt hår, men ellers sammensætter hun så langt hun kan finde ud af det selv og hækler også.