På min arbejdsplads er vi kompetente til at klare rekruttering Odense.

Der er gang i den i Odense! Den dumme vej, der har delt Odense i to, er nu langt om længe omdannet til gågade. Der har begribeligvis været både stemmer for & imod. Men når alt kommer til alt, er afgørelsen nu et faktum. Det er tydeligt for enhver, at Odense bevæger sig fremad, borgmesteren ønsker at tiltrække nye odense-borgere, samtidig med, at de inderligt ønsker at bibeholde dé, Odense allerede huser. Jeg har på fornemmelsen, at den allerbedste løsning til dette, ligger i at kunne tilbyde, at der er jobs til alle folk… Der er allerede et erfarent vikarbureau Odense » www.temp-team.dk,, der er super gode til at være formidler af rekruttering Odense » https://temp-team.dk/arbejdsgivere/rekruttering,, & outplacement Odense » https://temp-team.dk/arbejdsgivere/outplacement,. Men det her vikarbureau Odense skal og kan ikke være den eneste brik… Odense har behov for flere virksomheder, der kan udfylde samme funktion, som dette ene vikarbureau Odense i forvejen gør… Jeg er ekstremt overbevist om, at flere bureauer er vejen frem for Odense i fremtiden!

Jeg jobber selv på det just beskrevne vikarbureau Odense. Og jeg må bare sige, at kollegaerne og jeg gør det ret så fantastisk… Vi er fantastisk gode til både rekruttering Odense og outplacement Odense… I de seneste par år har mine kollegaer og jeg været enormt skarpe til at forbinde arbejdssøgende med virksomheder. & begge ”halvdele” er glade for vores evner. Denne glæde ser vi i de kvantitative undersøgelser, vi laver ofte. Jeg er begejstret for at arbejde på et dygtigt vikarbureau Odense, men vi kan ikke ordne opgaven alene. Så min opfordring i dag er derfor: kom i gang. Vi behøver uden tvivl flere formidlere af arbejde i Odense, der ønsker at hjælpe de borgere, der ikke´ er i job. På den led danner vi en fantastisk by, der kan udvikle sig i en positiv retning. Jeg er begejstret for Odense, og vil gerne se den folde sig ud… Og jeg tror, at et nyt vikarbureau Odense kan starte en vellykket udvikling…