Om studietid, tidsregistrering, fraværsregistrering og digitalisering

1 af de enkelte gange moralske mig ever har gjort noget der hælder til snyd, var når det gjaldt fraværsregistrering » http://danmade.dk/produkter/fravaersregistrering/, dengang jeg var på uni. Der virkede timeregistrering » http://danmade.dk/, ved at vi videregav sedler rundt i undervisningslokalet, og så noterede de, som var kommet sit studienummer for at tjekke fraværsregistrering. I forbindelse med det har jeg nogle gange registreret noget for de andre i gruppen, så fremt de ikk kunne være til en gang undervisning.

Timeregistrering og fraværsregistrering er atter en fordel, i den stilling jeg besidder idag. Fraværsregistreringen er på arbejdet i dag enklere og totalt digi-digi siden sidste oplevelser og timeregistreringen er bestem ikk noget der forvirrer hverdagen på arbejdet. Lønsedlerne er altid fejlfri ved hjælp af timeregistrering. Den digitale nye tidsregistrering som vi benytter nu har jeg absolut en god indstilling over for.

Straks bagefter 3G arbejdede jeg et sted, hvor der også skulle føres timeregistrering. Ikke beregnet til fraværsregistrering men til at notere vores arbejdstid ret nøjagtige. Set i bakspejlet var det ret oplagt, for dermed blev vi givet vores løn for præcis de øjeblikke, vi var registreret på jobbet.