Nye opgaver med musik til bryllup eksempelvis 1950-1970′er musik og mobildiskotek og underholdning til børnefødselsdag

Jeg har ganske meget gang i mine jobs i øjeblikket. Der skal bookes underholdning til børnefødselsdag [http://www.jb-booking.dk/book-underholdning-til-boernefoedselsdag-samt-andre-arrangementer/] til et styks pige på 9 + vælges musik til bryllup [http://www.jb-booking.dk/musik-til-bryllup-uanset-hvor-i-landet-du-bor/] – eventuelt suppleret med et dance mobildiskotek [http://www.jb-booking.dk/mobildiskotek-jylland-fyn-og-sjaeliglland-saeligtter-gang-i-festen/]. Det giver overskud at få mange reservationer.

Jeg tiltænker konkret at forene 1950-1970-er musikken med et mobildiskotek til musik til bryllup. For der til festen er inviteret adskillige unge i alderen atten-otteogtyve år på samme tid med at der er en hel del der er over , og de to aldersgrupper virker ik altid lette at forene når det gælder smag i musik men ind i billedet kommer mobildiskotek. De yngste kunne ønske sådan et mobildiskotek hvor de kan danse til nye hits, imens musik til bryllup mere traditionsbundent er for eksempel swing eller jazz eller måske Himmelhunden eller Kim Larsen. Nogle gange er det ik bydende nødvendigt med sådan er mobildiskotek der kan være tillæg til musik til bryllup, såfremt dem under 30 kan lide 50-er musik eller rock’n'roll fra 70erne. Andre gange har undertegnede faktisk prøvet dejlig erfaring med at sammenkoble mobildiskotek med almindelig musik til bryllup.

At gennemtænke underholdning til børnefødselsdag er ofte et fint projekt. Det er Kamma der har fødselsdag og barnet vil gerne have underholdning til børnefødselsdag, og hun virker virkelig begejstret for Frozen og om lørdagen går lillepigen i skøjtehal. Så en slags underholdning til børnefødselsdag med is som tema virker absolut oplagt. Isskulpturer, en snemand eller måske en sangerinde, som vil synge Lad det Ske-sangen. Og måske noget med nogle søde fletningefrisurer. Eller en fin skøjteprinsesse. Jeg savner ikk projekter når det kommer til valg af underholdning til børnefødselsdag.