Nu er jeg en ihærdig våbendrager for livreddende røgalarmer

En del detaljer, du bliver tvunget til at få ordnet, er her uden tvivl, i det tilfælde at man skal til at planlægge en forestilling. Selvfølgelig skal du være sikker på at manus virker ordentligt & ansætte en masse dygtige skuespillere, der er i stand til at skabe liv i teaterstykket, men hvis du ønsker at der kommer magi i dramastykket, skal parykker plus kostumer synes uovertrufne. Der er ingen grund til, at du forsøger at overbevise tilskuerne om, at de befinder sig i et eventyr palæ eller en fortryllende jungle, når du ikke har tårne eller et eneste træ på tribunen. At både sminke & parykker er i god stand, plus at de eksisterende masker ej ser ud som et eller andet fra en legetøjsbutik, må du på samme tid sikre dig.

Sminke skal være appliceret smukt & parykker skal helst forekomme så naturlige, at publikum ikke med det samme opdager at de er falske. Da traditionel sminke ikke altid virker kraftig eller tilstrækkelig holdbar, skal sminke til dramaforestillinger egentlig blive lavet specielt. Sådan at de er i stand til at gøre børnene bange, er masker nødsaget til at se grusomme ud, plus de skal være nemme at tage af & på.

Fordi man tit besidder en fulstændig speciel idé omkring, hvorledes de bør se ud, kan kostumer evt. blive sværere at finde. En del pålidelige folk, som kan designe kostumer til netop dine krav, findes her heldigt nok. Egentlig bliver den letteste udvej nok at spørge en teater ekspert, så du kan tildeles den helt rigtige sminke & funktionelle kostumer til dit skuespil.