Mon jeg evner at lytte fanget til omtale af gravemaskiner, dumpere, minilæssere og dozere

Min brormand har fået job med gravemaskiner, dumpere, dozere og minilæssere. Forleden da den søde mand talte om det, virkede han uomtvisteligt glad, og min respons var kun … hva? Jeg havde ik før i tidne hadt kendskab til minilæssere, dozere og dumpere, ligesom undertegnede heller ikke rigtig har tænkt synderligt om gravemaskiner. Men min bror har for lidt tid siden fået taget et halvlangt kursus i at buksere rundt med sådan nogle dumpere, dozere, minilæssere og gravemaskiner.

Min familie og undertegnede mødes jævnligt til aftensmad og Settlers på søndage eller til James Bond-aftener eller biografture. Så jeg vil nok som følge af det komme til at lytte til yderligere om min brors håndtering af minilæssere, dozere, dumpere og gravemaskiner. Helt fint. Jeg er rede til at få fortalt om dumpere, gravemaskiner, minilæssere og dozere, når manden syner frisk på at snakke vedrørende shellack, ansigtsbehandlinger og massage, hvilket lillesøster jo interesserer mig for.

Tag det blot ubekymret. Dumpere, gravemaskiner, dozere og minilæssere er ik det faste emne her på min weblog. Måske så fremt undertegnede starter på samme arbejdsplads.