Moi samt søs kan ikke blive ligesindede hvis snakken kommer til lejeboliger – lejebolig Sydsjælland/lejebolig Vestsjælland eller dyrere lejebolig Hellerup/lejebolig Østerbro

Personligt er jeg mest af alt en københavnerpige, der elsker byture og Magasin. I stedet taler søster om at droppe præventionen før hun er blevet 25, og hun vil helst leve i hus med æbletræer og bærbuske + solidt nabosammenhold. Begge leder vi efter billige lejeboliger [nordichousing.dk], men min søster og jeg bør nok ikk liige drage i fællesbolig, som hende og jeg tidligere har tidligere snakkede om. Så byglade mig søger mod lejebolig Hellerup eller lejebolig Østerbro [nordichousing.dk/lej-en-bolig/koebenhavn-oe], hvor du vil være lige ved indre by, men mod den ”pænere” ende af København. Og Catrine trækker mod et stk lejebolig Vestsjælland [nordichousing.dk/lej-en-bolig/vestsjaelland] eller lejebolig Sydsjælland. Til gengæld er vi fælles om at Sjælland er stedet for vores lejeboliger. Thihi.

Jeg & min søs er i øjeblikket i gang med at lede efter lejeboliger. Vi har tænkt over om at vi skulle søge efter nogle lejeboliger sammen og have residens sammen eller tæt på hinanden. Men idéen fungerer virkelig ikke. Hende & jeg drømmer om nogle vidt forskellige ting, og mens bymusen her ser mig om efter lejebolig Hellerup eller lejebolig Østerbro, så googler min søster efter ”lejebolig vestsjælland” og ”lejebolig sydsjælland”.

Lejebolig Vestsjælland / lejebolig Sydsjælland eller lejebolig Hellerup/lejebolig Østerbro. Jeg og min søster indtaster uens ønskeplacering ind for de her lejeboliger, når jeg og hende eftersøger, men vi kan supplere hverandre med at finde ud af de bedste formidlere af lejeboliger og regler for lejekontrakter og fremleje.