Moi er totalt vild med højskole skuespil & højskole fotografi

Allerede på lørdag har glade jeg 2 uger på min højskole, & jeg elsker det. Jeg er absolut passioneret over mit forløb med højskole fotografi - www.odderhojskole.dk/lange-kurser/lange-kurser/valgfag-alfabetisk/fotografi – + højskole skuespil - www.odderhojskole.dk/lange-kurser/film-tv/skuespil – . Usikre jeg dvælede ved, om jeg burde finde mig en fornuftig udd. eksempelvis læreruddannelsen, eller om jeg snarere bør kaste mig ud i det og fuldbyrde dagdrømmene om at ende som fotograf eller skuespiller. Når man grubler over det er højskole skuespil samt højskole fotografi som et stk tydelig potentiale for at afprøve det, om undertegnede brænder nok for uddannelsen og har evnerne.

I dag har undertegnede været nogle uger på højskole-opholdet med højskole fotografi plus højskole skuespil & forløbet virker simpelthen så godt. Det distraherer mig lidt ift dét at jeg skal vælge, idet undertegnede holder af både højskole fotografi & højskole skuespil – begge kurser er rigtig dejlige. Jeg tror, at jeg vidst nok hælder mest til højskole fotografi, for der kan glade jeg mærkeópleve at jeg tager imod og opnår anerkendelse og ros for de fotos, jeg tager. Men det er samtidig lækkert at afprøve højskole skuespil og lege med spil og dramaturgi og teater.

Undertegnede fik anbefalet at bruge tid på højskole fotografi samt højskole skuespil af bedsteveninden, da jeg havde tusset rundt og funderet over de mange fremtidsdrømme i lang tid. Filippa er selv på højskole hvor hun arbejdede med højskole fotografi, og nu er dygtige hende fået et optagelsesbrev til et styks fotografskole. Det er så vildt gået. Jeg har desuden for nyligt haft en samtale med en pige, der er blevet optaget på skuespilleruddannelsen ved Arhus teater som følge af en gang højskole skuespil plus privatundervisning. Det gør mig fuld af håb.