Mit bedste år på efterskole er min bedste afgørelse nogensinde!

Mit år på efterskole var det mest perfekte år i mit liv… Hver og en efterskoleelev vil af den grund rekommandere et efterskole ophold til alle de unge, som skulle udvise interesse. Jeg tilbragte et dejligt et-årigt ophold på efterskole, hvor jeg for alvor blev min egen herre. Venner, som jeg også nu til dags tager ud at spise med, adskillige gange om måneden. Det er bonkammerater, som jeg ej ville kunne forestille mig at være foruden. Samtidig med nye perlevenner fik jeg endda også meget mere selvværdsfølelse igennem mit efterskole ophold. Dét kan forklares med al den efterskole motion, jeg tog mig mod til! Hver dag var der for samtlige elever arrangeret en eller anden form for efterskole motion, & dét var skønt! I de ik’ så kolde måneder tog det udgangspunkt i naturen, og det havde som følgevirkning, at vi samtidig med motions-delen, fik mere end rigeligt med livsbekræftende luft. Min efterskole gik meget op i at kunne tilbyde en nærende efterskole kost og motion var der som akkurat formidlet også masser af. Samtlige af eleverne værdsatte opholdet på efterskole hvilket skyldtes al den efterskole motion, de tilbød. Jeg opbyggede en eventyrlig form, & dét har jeg bibeholdt som et voksent menneske. Og året på efterskole er jeg temmelig taknemmelig for…

Mange unge i teenage-alderen har lyst til at rejse hjemmefra på efterskole, & den tanke er ikke spor underligt. Overhovedet ikke, hvis man ej er fan af motion, kan efterskole motion fungere som en rolig indføring i sportens verden. Der eksisterer måske nok vrangforestillinger vedr., at efterskole kost og motion ofte ikke prioriteres, men det er ej hvad jeg har oplevet. Jeg ved, at hver & en efterskole kæmper for at offerere det allerskønneste for efterskolens egne. Af den grund er efterskolens styrelse tit meget optaget af at offerere både vegetarisk efterskole kost og motion, hvor alle kan være med. Således, min bøn til alle unge derude i cyberspace er; gør det! Ta’ en chance, & spender et år på efterskole, det vil absolut ingen på ingen måde komme til at angre! Tværtimod vil du være i stand til at tænke tilbage på dit efterskole ophold med jublende glæde.