Min yngste datter vil spille efterskole fodbold.

Til september skal min mellemste datter på fodbold efterskole!. Vi glæder os alle sammen eventyrligt meget, men jeg må dog stå ved, at det også bliver svært… Hun er det første barn, der tager ud, og vi skal aktivt vænne os til at hun ik er der. Det har længe været hendes største ønske at gå på en fodbold efterskole, af den årsag, at hun elsker fodbold. Hun har i sinde at kunne forbedre evnerne ved at deltage i meget efterskole fodbold, af den grund, at hun har et håb om at kunne leve af at spille fodbold. Vi har derfor kun valgt hendes skole ud fra det kriterium, at det var en fodbold efterskole, som var i stand til at offerere kompetent efterskole fodbold! Efter virkelig mange timers undersøgelser, & flere besøg på Danmarks efterskoler, lokaliserede vi en ovenud erfaren fodbold efterskole. Skolen hedder Halstedhus Efterskole.

Det mærkes som hundrede år siden. Og nu er der grunden ik’ specielt mange timer til, at hun for et lille år flytter fra os… Så vi i familien har jo i grunden haft temmelig lang tid til at forlige os med realiteterne, men jeg syntes dog stadigvæk, at det kommer til at være super nedtur ikke´ at se hende hver dag… Men på samme tid er jeg jo bestemt virkelig lyksaglig på hendes vegne, jeg er virkelig ikke i tvivl om, at hun kommer til at få et herligt ophold på fodboldefterskole. Jeg gik jo faktisk selv på en fodboldefterskole, dengang da jeg havde hendes alder, og jeg havde et fortrinligt skoleophold! Mit ophold på fodboldefterskole er egentlig et år, jeg dagligt mindes! Så jeg arbejder ofte på at huske Ellen på, at hun skal være bevidst om at nyde det, imens hun er der, fordi før hun aner, er efterskoleåret omme… Jeg erindrer i hvert fald, at jeg synes, at det år gik virkelig hurtigt. Jeg er stolt af, at hun tager sin fodbold seriøst, så naturligvis skal hun spille så meget efterskolefodbold som muligt. Men samtidig skal hun huske at dyrke det kammeratslige også.