Min stue savner for alvor splinternye flotte lamper

Ihh, undertegnede har ventet på at få lov til at løfte sløret for denne skønne nyhed i 1000 år, mærkes det nær ved ligesom. Jeg har været så spændt, men nu er det endelig officielt, og I skal klart være blandt de allerførste til at høre om nyheden!!

En herlig lejlighed, som jeg har glædet mig til at besidde i en masse sæsoner, er jeg lige blevet ejer af. Enorm virker ejendommen og velholdt, med et rummeligt toilet samt en altan, som jeg ser frem til at benytte om sommeren. Den ting som mangler i dag, bliver simpelthen en del lamper (www.lampeguru.dk), for jeg har allerede valgt samtlige af det møblement, som jeg vil have. At det altså er vildt vigtigt hvilke lamper, der er i en lejlighed, har jeg fået at vide.

Fordi de faktisk ødelægger udseendet af lejligheden som helhed, bør man ikke bare bruge de billigst mulige lamper, men umiddelbart skal her selvfølgelig findes lys hvor det virker praktisk. Evt. 2 Poul Henningsen lamper til at placere ved bordet: jeg har tænkt mig, at jeg måske kan bestille anerkendte lamper til stuen. Et par LED spot lamper & lamper neden under køkkenskabene, der giver lys helt ned på bordpladen, ønsker jeg mig i mit køkken. I entreen funderede jeg rent ud sagt på en flot lysekrone, som har mulighed for at skabe en flot velkomst til ejerlejligheden. På toilettet findes der allerede søde lamper, så disse behøver jeg ikke at ændre.

At købe et par stående lamper til stuen plus soverummet, som man fx kan benytte til at læse, kan desforuden anses som værende en praktisk idé. Samtidig med at jeg aldrig behøver sidde i en mørk stue, ved jeg, at de perfekte lamper kan gøre min bolig ekstra dejlig.

Såååeh, kære virtuelle venner!? Vil I assistere med at opstøve de rigtige lamper til mit spritnye, pragtfulde hjem? Be’ be’? Jeg føler mig ikke tryg ved at implementere fotografierne af huset herinde. Hvis det findes interessant, sender jeg selvfølgelig gerne billeder af min ejendom over e-mail mod jer. 1-2-3-Start!!