Min mand & jeg vil snart starte op med projekt praktisk gris med tagrens, hulmursisolering og tagmaling

Endelig skal min kæreste og mig komme igang medet projekt med både tagmaling, hulmursisolering og tagrens » http://tagxperten.dk/tagrens-tagmaling/,. Hen over noget tid har min kæreste & jeg samlet penge sammen, og med det som udgangspunkt har ham og jeg nu ressourcer økonomisk og tidsmæssigt så der er mulighed for at forære hjemmet en fortjent godhjertet håndsrækning. Mig & min mand har blevet haft huset her flere år sammen vores to piger. Idag er vores unger blevet store og selvhjulpne, og det giver overskud til at komme i sving med hulmursisolering, tagmaling og tagrens, det bliver virkelig pænt.

Hulmursisolering kan lyde som det store projekt, hvor man skal bruge krudt på at fjerne vægge og bruge tid på håndværkermænd i evigheder. Men hulmursisolering er gud ske lov en del enklere end kæresten og jeg havde regnet med. Ved hulmursisolering borer håndværkerne ud ved fugerne og blæser isolerende materiale den vej ind i muren.

Vores tag er gammelt med en grotesk lysebrun kulør. At man ku’ udrette mirakler med tagmaling og tagrens, anede ikke, inden en kollega nævnte Frode vedrørende dette. Tagmaling kan give det kokstgrå/sorte tag, vil være super mondænt til vores villa. Med en tagrens inden da, så står hustaget pænt igen. Taget fejler faktisk ikke det store, så lidt tagmaling og tagrens kan forskønne det meste.