Min kæreste og jeg har efter lidt for lang tid fået oppet os & må købe et Skagenshegn eller støjhegn

Kæresten og jeg skal lige straks have sød gravhund. Derfor tog vi og oppede os til en beslutning, som vi begge længe har undladt at tænke på. Ham og jeg skal købe et hegn [http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn] om vores have. Det er for os en større ting & ikk’ en opgave, jeg og ham lige gjorde samtidig med at ellers haveglade mig har påbegyndt at erhverve diverse ting til udelivet og komme ud i haven. Så på lørdag må det være tid.

Jeg og min kæreste ska’ lige straks ha’ en sød lille hund, & som følge af familieforøgelsen dur det ikk at kunne lade vapsen være ud hvis vi har haven uden hegn. Men derefter dukker uenigheden op om hvorvidt jeg og manden vil ha’ et yndigt Skagenshegn [http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn] eller et mere praktisk støjhegn [http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn].

Jeg kan bedst lide det flotte Skagenshegn. Det Skagenshegn undertegnede er faldet for er flot hvidt & klassisk og jo en kende typisk dansk. Hegnet syner passende i højden, & hegnet stemmer så godt med undertegnedes forestillinger omkring rigeligt med klatreplanter omkring vores hvide stakit som vi kan få med et Skagenshegn.

Manden foreslår et støjhegn, som naturligvis er ret nyttigt og som navnet antyder skærmer for støjen fra vores ringvej, som ligger lige ved huset. Jeg kan godt forholde mig til hans mange essenter omkring det støjhegn. Lille jeg vurderer blot at det hegn syner temmelig højt og tæt. Hans model med et støjhegn afkaster selvfølgelig samtidig afskærmning fra andres indkig. Og du kan os godt sætte klatrende blomster op af det.

Ville I vælge et lækkert Skagenshegn eller det praktiske men måske kedelige støjhegn, såfremt I præcis som jeg og min mand havde bolig nær ved trafikstøj og skal vælge hegn? Vi skal få købt det endelige hegn inden næste uge.