Min familie påbegynder måske virksomhed indenfor skadeservice, kloakservice og ejendomsservice

Da min familie var til familiens ugentlige onsdagskomsammen forklarede min bror, hvordan han har planer om at åbne firma indenfor skadeservice, kloakservice og ejendomsservice. Min bror har for et par år siden arbejdet som vicevært og desuden haft arbejde inden for vvs og kloakservice, så jeg selv er afklaret med, at det at gå i gang med et ejendomsservice firma med skadeservice er akurat sagen for ham. Især da han har en god ven, som ligesom ham håber på at indlede virksomhed, desuden har min bror over 4 års erfaring inden for skadeservice, hvor han har erfaring med indbruds- og vandskader og sådan noget.

Vores farbror har faktisk foreslået, at han gerne vil bidrage til min brors firma og hjælpe min bror med at få oprettet en ny webside. Her i familien har vi et godt netværk, men hvis det skal gå hurtigt med at score klienter til kloakservice, ejendomsservice og skadeservice, så kræver det jo garanteret noget supporterende kommunikation.

Mutti er utryg ved idéen, idet hun er nervøs ved den realitet, at hendes søn vil droppe hans gode og trygge job og går låner penge til at iværksætte ejendomservice virksomhed. Siden jeg måtte opsige frisørsalonen, har vores moder været beklemt ved, hvorvidt vi også klarer os pengemæssigt. Undertegnede tror på den anden side, at Rolf godt kunne opnå succes indenfor vedligeholdelse af gårdanlæg for boligforeninger, kloakservice og skadeservice, præcis som han allerede har gjort det dengang han var ejendomsfunktionær.