Min beskedne hverdags snack er karameller fra Svaneke karameller + chokolade fudge

Jeg har kendskab til mange der lader til at være himmelhenrykt over lakrids som er blevet temmelig elsker. Men jeg foretrækker tværtimod karameller - http://karamelleriet.com/ – samt chokolade fudge. Mine uomtvistelige favoritter karameller er de Svaneke karameller - http://karamelleriet.com/item/klippestykker/ – . Karamellerne er en smule pebrede sammenlignet med supermarkedets karameller, men namnam så labre de er. Deres karameller og chokolade fudge findes såvel som hårde og blødere variationer, og Svaneke karameller laver for eksempel karameller med passionsfrugt, lakridspulver og pebermynte. Dejligt nytænkende.

Der er jo forblommet, at karameller som Svaneke karameller endnu ikk opfangede samme passion som Svanekes gourmet lakrids. Men jeg har jo mine karameller og min chokolade fudge lidt for mig selv. Undertegnede har Svaneke Karameller et sted i rygsækken i sådan en god plastboks med låg og gumler mine karameller som snack. Når jeg går til Hejrevej efter jobbet, så fortærer jeg en ind imellem.

Jeg introducerede min barndomsveninde Lea-Christine for Svaneke karameller plus chokolade fudge. Konen er sørme blevet temmelig begejstret for specielt chokolade fudge. Egentligt så pjattet at veninden idag fremstiller hjemmelavede karameller og fugde. Sejt. Jeg skulle eventuelt efterleve frøkenen med hjemmelavede karameller, men jeg har ikk overskud og tid til det, så derforgnasker jeg mine elskede Svaneke karameller.