Lave havemøbler af træemballage og plastpaller + plastpaller køkkenbede

Det har længe været sejt at anvende plastpaller [http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28], europaller - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25 – eller andet træemballage - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31 – til møbler og lignende. Og jeg overvejer desuden, hvorvidt jeg også kan bygge nogle siddepladser i haven eller alternativt højbede ud af europaller, plastpaller eller træemballage. For få dage siden indkasserede jeg et ildfad i til min fødselsdag, og noget skal gæsterne og mig jo sidde ved, når gæsterne varmer popcorn og hygge ved bålets gløder. Endvidere synes jeg, det nok vil være cool og billigt at skabe tingene selv.

Er I læsere ik enige i, at det kunne være fint at indrette et par stole og køkkenbede, som jeg har udtænkt totalt uden hjælp? Efter lidt research angående urtebede af europaller og træemballage er konklusionen, at nogle eksperter anbefaler plastpaller frem for europaller og træemballage. Denne anbefaling Det er på foranledning af, at europaller og den slags træemballage kan være imprægneret med usunde stoffer, som at der ikke skal ind i bedets rødbede, pastinakker og kartofler. Men bruger man plastpaller som alternativ er der ik nogen sundheds fare.

Undertegnede ved ikk lige med afsætningsborde i europaller eller tilsvarende træemballage. Til et sidebord vil jeg snarere benytte plastpaller uden kemiimprægnering, så syltetøjsmadden ikke tager skade. Træemballage og europaller fungerer godt til siddemøbler, som egentligt ikke kan kontaminere grøntsager og krydderurter. Jeg bør som jeg har forstået det helt problemfrit kunne skabe siddemøbler i europaller og træemballage hvor vidt overfladen er kemisk behandlet eller ej.