Langt om længe svanger – Jeg tænker på at få ekstra tests hos speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – evt. gynækolog Niels Lund

Undertegnede er med barn i maven men processen har været turbulent, og derfor har jeg planer om at tage til en gynækolog klinik Fyn og få ekstra scanninger. Fra manden jeg jeg droppede kondomerne tog det over 2 år hvor der ingenting skete, og vores læge var derfor ved at anbefale os til en speciallæge klinik Fyn (http://xn--speciallge-middelfart-m3b.dk/speciallaege-klinik-middelfart-fyn) til behandling. Dengang søgte vi selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og læste blandt andet om gynækolog Niels Lund som har praxis i nabolaget, hvor vi bor i Middelfart.

Jeg blev med bebs og alle uroen om ægløsning og sædkvalitet gik over en ufrivillig abort. Manden og jeg prøvede ikke at lade os slå helt omkuld, men der var en periode, hvor vi begge to var kede af det og i sørgmodighed over vores lille barn, som Jarl og jeg havde drømt om så længe.

Visitere til speciallæge klinik Fyn – eksempelvis speciallæge Niels Lund - http://xn--speciallge-middelfart-m3b.dk/,

Her et halvt år efter er jeg så gravid igen. Lægen synes, at en speciallæge klinik Fyn skal holde ekstra øje med mig, så han henviser undertegnede hen til en gynækolog klinik Fyn. Jeg har også taget et kig den gamle telefonbog og har igen faldet over blandt andre speciallæge Niels Lund. Jeg bliver glad ved idéen om at være hos en praxis som eksempelvis speciallæge Niels Lund og få tilbudt flere ultralydsscanninger og blive holdt øje med, hvilket kan gøre mig tryg i svangerskabet, og specialister kan gøre noget, skulle der sker komplikationer igen. vi er sikre på at den yderligere ro af sig selv kan være gavnligt.