Kom til mig, hvis du ej kan determinere, om du burde vælge en plastdør eller udendørs foldedøre…

Jeg siger nu til jer, at jeg igennem utallige somre har jeg været indehaver af min egen selvstændige virksomhed. I al den tid jeg kan huske, har det været en hyppig ambition for mig. Det har altid været et håb at være erhvervsdrivende. Jeg har oplevet en hjerteløs start på livet, og jeg tænker muligvis, at dét er derfor, at jeg bærer rundt på et fantastisk krav til at konfrontere mine problemstillinger alene. Der eksisterede ikke en kære mor eller kære far til at forsørge mig. Mit hjertebarn = forretningen forsøger at sælge forskellige dimse-dutter til hjemmet, bl.a. et plastvindue til en vinterhave (www.win-door.dk/win-door-info/vinterhave.htm), solarlux, udendørs foldedøre (www.win-door.dk/win-door-info/foldedoere.htm) til en terrasseoverdækning, et pvc vindue (www.win-door.dk/win-door-info/pvc-vinduer.htm) & en plastdør til, hvor den skal bruges. Den branche, jeg er i, er vanskelig, og derfor er der kamp om de mulige kunder, men jeg har evig og altid været der kan kæmpe bravt!

Lige så snart, at en aftager kommer til forretningen og ønsker at bruge penge på et smart plastvindue, en bestemt type solarlux, en skøn vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle særlige udendørs foldedøre, eller en innovativ plastdør, er jeg klar med min tip top rådgivning. Jeg er meget opslugt af, at et visit til min butik bestemt skal være en fantastisk hændelse. Naturligvis er jeg også engageret i, at de handlende rent faktisk bruger moneter på det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, samt den plastdør, som er en del af mit sortiment. Men som det væsentligste begærer jeg et forhold til mine kunder. Jeg ved også, at dét adskillige gange resulterer i, at virksomheden opererer med udbytte. Jeg lever for min virksomhed, & for at være selvstændig erhvervsdrivende, & bevise for verden, at jeg er uvurderlig. Samtidig med dette ønsker jeg, at hjælpe de handlende med at udvælge dét helt rigtige plastvindue & solarlux, og indrette sig med dén vinterhave, de altid har ønsket sig, det herligste pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, som er lige dem. Min kompetente service gør, at jeg har det godt med mig selv…