Køb din dieseltank, benzinpumpe eller håndpumpe hos en professionel forhandler og få kvalificeret hjælp

Lidt råd om køb af dieseltank » http://cogetil.dk/da-DK/Dieseltank-Dieselpumpe.aspx,

Har du brug for en helt ny dieseltank kan du sagtens finde frem til 1, der passer til dine behov. Tankene kan købes i mange størrelser og farver og i både plast og stål. Tænk for guds skyld over at købe din dieseltank i plast. Den vejer kun lidt og derfor lettere at flytte rundt på. Desuden ruster den ikke, og så danner ikke så meget kondens inde i tanken.

Brug for en håndpumpe » http://cogetil.dk/da-DK/Haandpumpe-Dieselslange.aspx,?

Skal du bruge en håndpumpe til diesel, smørreolie, petroleum mm. Du kan blandet andet finde frem til én, der er beregnet til olie, smøreolie, diesel, kølervæske og benzin. De kan købes med og uden slange, og de giver forskellige ml. per pumpeslag. De kan desuden købes, så de passer til diverse størrelser tromler.. Hvis du er er i tvivl om, hvilken håndpumpe, du har brug for, så kontakt en kvalificeret forhandler. Er det dét, du har brug for, kan du bl.a. rekvirere en håndpumpe, der kan skrues direkte på olietønden. Du kan også anvende en håndpumpe, når du overfører benzin på din båd og vil slippe for at løfte på 20 liters dunke og undgå at hælde en ekstra liter ud over det hele, fordi du ikke registrerer hurtigt nok, når tanken er fud. Du slipper endvidere for el og gnister, hvis du bruger en håndpumpe. Når jeg står med brændstof skal jeg i hvert fald ikke have noget at gøre med dét!

Benzinpumpe » http://cogetil.dk/da-DK/Benzinpumpe-Oliepumpe.aspx#81,? – Køb en ny benzinpumpe og få flere hestekræfter

En benzinpumpe sidder i din bil, og du bruger den til at fylde benzin på bilen. Skal du have dig en benzinpumpe, så kan de bestilles i mange modeller og også i en universalmodel. Du spørger måske dig selv, hvad en ny benzinpumpe skal anvendes til. Jo ser du, pumpen giver f.eks. din bil flere kræfter. Se, det er jo ikke så skidt. Husk at du kan spare , hvis du køber din benzinpumpe online.