Kender I træcarporte/carporte i træ?

Gemalen og jegJeg og gemalen er jo flyttet i parcelhus, og dermed skønner praktiske jeg også, hvis herren og jeg skal forkæle bilen og cyklerne en praktisk carport. Jeg og herren synes begge at valget bliver én af de talrige fortræffeligt flotte træcarporte [http://shpavilloner.dk/andet/traecarporte] som kan investeres i. Der er mig og herren gudskelog heldigvis overensstemmende. Undertegnede har ret beset studeret carporte over længere tid og jeg fremsøgte i første omgang flere absolut meget afskrækkende udvalg, som ikk passer til vores nye villa. Men så har jeg opdaget dét at jeg og manden kan anskaffe os carporte i træ, og de træcarporte er bare temmelig pæne. Damen her tænker overvejende at de træcarporte er imponerende.

Nu skal manden og jeg kun komme frem til enighed omkring størrelsen og farven, fordi carporte i træ opstår i en hel del former. Husbonden foretrækker noget neutralt, i mens undertegnede vil nok foretrække træcarporte i cool toner, som enten matcher eller står i kontrast til bungalowen.

Mig og husbonden skal ud at udvælge varporte i træ grundet i at praktiske jeg vurderer, ar det ik at mangle noget overdækning, hvor jeg kan rulle min cykel ind, i perioder hvor det er koldt er belastende. I kombination med, at Thomas drømmer om at få en af de smarte carporte i træ der sikrer en placering af dollargrinet naturligvis, men desuden til opbevaring af maling, tilbehør til bilen og værktøj med mere.