Karnevalskostume – drømmen om karneval i aalborg i ført glitrende karnevalskostumer

Undertegnede drømmer om at drage til karneval i Aalborg klædt i glimmer, fjer og karnevalskostume. Undertegnede er en festsild der holder af gang i gaden samt karnevalskostumer. Og jeg har desuden hørt, at karneval i Aalborg er et kæmpe gilde og med mange deltagere. Har jer læsere været afsted i karnevalskostumer og glitter? Det håber jeg?

Karneval i Aalborg – kan I se det for jer?. Vennerne og undertegnede klædt i lækre karnevalskostumer og derefter blot feste igennem og danse noget samba. Veninderne kender faktisk én, som at der vil danse med i et optog til karneval i Aalborg i et fint karnevalskostume. Det vil være dejligt at deltage og se, hvor habil kvinden er blevet. Jeg må med.

Sidste år var jeg til Københavns karneval, men har forstået, at karneval i Aalborg er større. Og det har bestemt er par gange været en smule monotont i hovedstaden, hvor ingen bar karnevalskostume. Derfor vil jeg afsted til karneval i Aalborg iklædt glitter/glimmer, fjer og karnevalskostume. Den bedste fest ever.