Kan rollinger vedtage, om de vil iklædes klæder produceret af By Nord?

Jeg har indblik i, hvorledes børn mødes i dagens samfund, eftersom min venindes mor har job i en vuggestue. Hun har været deltidsansat i mange år, & besidder altså et skarpt indblik i, i hvilket omfang børn og barndomsårene har forvandlet sig. Det er spændende at researche i, hvilken placering små pus besidder i nationen, både fortidigt og nutidigt set. Det er i forhold til ovenstående, at hendes erindringer er interessante…

På disse kanter antages dét som essentielt, at de små pus har stemmer, som må høres. De fleste har hyppigt hørt en far adspørge det mindste afkom: Fortrækker du at bære undertøj syet af Lovebugs eller By Nord? Rollinger får foræret usandsynligt mange valgmuligheder i dagens samfund, hvilket kan resultere i at gøre afkommet forvirret. Rollinger elsker strukturering og arrangerede hændelsesforløb, men adskillige valg, afkom bliver mødt med kan resultere i at svække dén struktur. Megen forskning sandsynliggjort, at afkom har det bedre, så snart deres mor og far træffer den beslutning, at de bærer klæder fra Living Kitzbuhel & By Nord.

Vores børn kræver at både accepteres og samtidig skal høres i beslutningsprocesser i disse tider. Tidligere skulle små pus lutter ses, men ikke anerkendes som individer. Nu om stunder bærer børn værdifuldt tøj fra Okker Gokker og Dollys by le Petit Tom, så det bliver muligt, at de kan afspejle en fejlfri familieklan. Men ydermere skal de små pus i øvrigt også blive hørt. & dét får den virkning, at mange beslutninger ikke bliver taget for dem, men derimod med børnene. Udgangspunktet med at inddrage børn energisk i valg-processer er positivt, men der er en fare for, at det kan resultere i, at man gør de små pus en tjeneste, som ikke er god for dem. De har godt af urokkelige opdragelsesteknikker, og utallige beslutninger vedr., om de fortrinsvis vil i centeret & prøve bukser syet af Okker Gokker og Dollys by le Petit Tom, eller om rollingerne præfererer at gå en tur har vist sig ik’ at være så positiv en ide, som først ment.