Kæresten og jeg spenderer lidt ekstra i år og vil købe fire havestole + hynder til havestole, en smart hyndeboks og en teak dækstol

Undertegnede holder meget af at opstøve ting og sager til hjemmet, og mit følgende indkøb vil blive alt muligt godt til vores have som eksempelvis en dækstol, et par havestole, hynder til havestolen og en hyndeboks. Min og kærestens havestole er gamle og udslidte og jeg tænker, at der med nyindkøbte stole til terrassen også bør finde nye hynder til havestole.

Vi kunne godt bruge et par nye havestole, så ham og jeg rigtig kan nyde dejlige middagsmåltider udendørs. Vores nuværende havestole er bare de halvdårlige plastmodeller, men her for tiden har vi kapital til at vælge nogle lækrere og mere holdbare havestole. På samme tid drømmer jeg om et stk komfortabel dækstol i teaktræ, hvor jeg kan hænge ud og sole mig og læse boligbladene. En dagligdags afslapning.

En halvdyr hyndeboks er jo ikk noget vi nødvendigvis skal have. Dette tænker kæresten nok. Hehe. Men jeg mener nu, at min kæreste vil blive glad for sådan en hyndeboks hvor han kan placere de dyre hynder til havestole, hvor han undgår gå med hynder til havestole imellem vores terrasse og bryggers. I den forbindelse er en hyndeboks en god og brugbar løsning.

Mangler I læsere også en hyndeboks, havestole + hynder til havestole eller en dækstol? Dejligt bliver det bestemt at nyde vores siddeplads og sidde mere komfortabelt i lækre havestole sammenlignet med de billige plastikstole.