Jeg vil helst gerne undgå en reparation af iPad foruden iPhone

En fortræffelig reparation af iPhone (http://phonehospitalet.dk/) – vil du gerne have det? Det er klart, at man prøver at undgå reparation af iPhone & iPad nogensinde. Jeg ved nemlig, at reparation af iPad (http://phonehospitalet.dk/Reparation-af-iPad-i-Slagelse) foruden iPhone nemt kan blive dyrt. Men skulle det ske, at min iPhone stopper med at ringe, og den hele tiden går i sort, så har den brug for nu-og-her reparation.

Jeg vil aftale med mig selv, at jeg ganske enkelt er sød ved min iPhone. Dette gælder også min iPad, så jeg vil finde et stødabsorberende cover til den. Så kan jeg måske undgå reparation af iPhone plus iPad. Jeg er normalt temmelig god til at være forsigtig med mine ejendele, og det bør jeg også være med min iPhone såvel som iPad, men man kan jo være uheldig, og så er det beroligende at være klar over, at man kan aflevere den til reparation og få udført korrekt reparation af iPhone samt iPad.

Jeg er yderst henrykt for min iPad foruden iPhone, og det er måske derfor, jeg til tider er urolig for, om jeg en eller anden gang er uheldig ved at ødelægge dem. Som følge heraf tænker jeg på, hvad der sker, hvis det skulle ske, at min iPhone eller iPad bliver defekt engang. Når uheldet indtræffer, må jeg jo få lavet en reparation af iPhone eller iPad med det samme, og så kan den sikkert genoplives. Det er sejt, at jeg har mulighed for at få reparation af iPhone & iPad, i tilfælde af, at jeg falder med en af delene og glasset går i stykker. Det samme når der er nogle af funktionaliteterne, der en dag holder op med at virke.