Jeg ser frem imod at spare en masse tid fremover anvendende min fantastiske frankeringsmaskine

For næsten 5 måneder siden påbegyndte jeg mit nye liv som selvstændig erhvervsdrivende, og forretningen har lige så stille etableret sig. Det just fortalte har betydet, at forretningen nu sender en betydelig mængde mere post end gesjæften gjorde i opstarts fasen. At bruge dyrebar tid på at frankere breve, virker jo rigtig skørt!

Det er sikkert og vist, at det følgende ej vil optage jer specielt meget! Vi har endelig anerkendt, at man med bistand fra en frankeringsmaskine har mulighed for at spare ekstrem meget tid. & vi har endelig besluttet, at jeg skal spendere en hel penge på en frankeringsmaskine til kontoret.

Jeg har forsøgt at danne mig et overblik over markedet for frankeringsmaskiner [http://danastar.dk/], men jeg har endnu ej taget et valg. Jeg kan virkelig ikke vurdere, hvilken frankeringsmaskine, som vil være den klogeste vej at gå. Umiddelbart ville jeg preferere en hjemlig forretning, af den grund, at det så vil være lettere at kommunikere, såfremt jeg konfronteres med problemer. Der kan findes både lokale & engelske forhandlere af frankeringsmaskiner, og jeg er ikke i stand til at afgøre, hvorhenne det vil være bedst at gøre sin forretning. Men så alligevel er det som om, at de ikke-danske sælgere af frankeringsmaskiner koster virkelig meget mindre end de danske. Og som just formidlet, er jeg selvstændig med en nyligt etableret gesjæft, som akkurat lige genererer et lille overskud.

Men sagen er ikke desto mindre den, at partnerne & jeg har anerkendt, hvor lækker en såkaldt frankeringsmaskine er! Det ville være fantastisk med en frankeringsmaskine, af den årsag, at vi i forvejen oplever travlhed, i særdeleshed i mit nyligt etablerede firma, hvor vi stadigvæk kun er få medarbejdere. Så vi er alle enige om at spendere gysser på en frankeringsmaskine… Så derfor er det af stor betydning, at jeg opstøver en frankeringsmaskine til en billig pris. Men begribeligvis spiller frankeringsmaskinens kvalitet samtidig ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så jeg ser frem til, med Jeres hjælp, at være i stand til at opstøve en frankeringsmaskine, der udfylder begge af virksomhedens forestillinger. Jeg håber rigtig meget, at I kan hjælpe mig med at bestemme, hvilken frankeringsmaskine, der bedst ville kunne hjælpe os. Det var således lige nu, hvad nogen muligvis vil karakterisere som et ekstremt ikke-spændende indlæg vedr. frankeringsmaskiner!