Jeg & min mand grubler over Costa del sol, Fuengirola eller Torremolinos til den længeventede den lange ferie

En nyrenoveret, smuk villa, har vi lige fået, der er placeret mega godt samt besidder en uovertruffen udsigt. Rækkehuset besidder mægtige ruder, der giver en del sollys, og ved hjælp af de hvide husvægge & det skinnende plankegulv, virker det næsten som at befinde sig i naturen. Desværre virker det nemlig en gang i mellem en smule for meget som at være i naturen, specielt i det tilfælde at her kommer direkte sollys en hel dag. Det der med at sove længe søndag morgen, det kan vi overhovedet ikke, for for det første er der mega lyst i vores soveværelse fra kl. fem hver sommer. Her bliver faktisk super meget varme om sommeren, for i tillæg hertil får vi direkte solskin ind i huset.

Et par herlige plissegardiner, der har mulighed for at lukke noget af solen ude og i tillæg hertil sikre os, at naboerne ej har mulighed for at se helt ind i lejligheden til enhver tid, har min kæreste & jeg derfor valgt at købe. Til soveværelset ønsker min husbond plus jeg os helt mørke persienner, som er i stand til at udelukke samtligt lys. Det bliver højst sandsynligt ikke særlig udfordrende, for der er til alt held en masse trepersienner til mørklægning. Til bryggerset ønsker min mand og jeg os udelukkende nogle trepersienner, der er i stand til at lukke direkte sollys ude: de behøver ikke være særlig pæne eller farverige. At vælge trepersienner til stuen bliver det vanskelige. Nogle simple, lyse lamellgardiner {http://www.jemtex.no/lamellgardiner.html}, evt. med et æstetisk blomstermønster ønsker jeg mig, sådan at der stadig lukkes sollys indenfor dog foruden at forbipasserende er i stand til at se indenfor. Min mand på den anden side, hælder mest til persienner eller rullegardiner i mange nuancer, således at her bliver lidt fest i stuen.

Blot tiden vil svare på, hvad for nogle persienner min partner & jeg investerer i i sidste ende.