Jeg må sandelig ud på udfordrende kulturrejser – måske kulturrejser andalusien

Med det henseende at spare op til at drage et styk tankevækkende langrejse arbejder jeg. Jeg går efter diverse rejsemål, blandt andet Singapore og Grønland/Island. Men undertegnede gik til spansk sprogundervisning på Vanløse Gymnasium og vil gerne dykke fortsat ned i den kultur og det spanske sprog, og på grund af det selekterer jeg specielt kulturrejser - www.hjertingrejser.dk/spanien, andalusien - www.hjertingrejser.dk/kulturrejser-andalusien – . SMåtravle mig har maximalt 4-5 uger, forinden turen er nødt til at gå tilbage og starte på studie, men mange kulturrejser er rigtig lange. Så kulturrejser andalusien der varer cirka 5 uger tænker jeg er at foretrække.

Jeg har gudskelov opdaget en forhandler af kulturrejser der tilrettelægger kulturrejser andalusien på 7 til 4-5 uger. Optimalt. I løbet af 28 dages kulturrejser formår jeg få en god forståelse af området og kulturen. Mens det ik er kulturrejser over 2-3 måneder, der stiller krav til at moi sørme må betale store summer – og evt bliver homesick og/eller evner at blive ganske ene og alene. Introverte mig er nu ikke så skrap til at finde dugfriske mennesker.

Til min karakter er korte kulturrejser må være tiptop. Jeg ska bare beslutte mig hundrede % for mellem flere kulturrejser andalusien og de dage som fungerer, præcis så praktiske mig vender til København og starte på lærerstudiet derefter. Eksalterede mig snakker kulturrejser med alle jeg møder og kan ik vente. Jeg møder sandelig mange, som forbereder kulturrejser Vietnam eller kulturrejser Andalusien eller i Sydafrika. Meget udbredt.