Jeg er hermed kommet hjem fra højskoleophold, så kan jeg afgjort anbefale højskoler

Er højskoler på nogle af jeres radar? Selv overvejede jeg i en periode , om højskoler ille opleves som en ting for mig, men idag i mens jeg lige har gjort mit højskoleophold færdigt så vil jeg helt bestemt nævne, at det så meget har været alle pengene værd. diverse fag. Selv havde jeg fag i blandt andet, mens lignende højskoler tilbyder højskoleophold med fotografi, teater eller sport – som du sikkert har det på efterskoler.

For dig som at der er i tvivl om, hvilken retning du vil er højskoler funktionalistisk. Eller for de af jer som at der kunne tænke sig et pause-år og lære en masse højskoler end f.eks ved at arbejde i butik. Flere elever forener højskoler plus fritidsarbejde. Jeg rejste dog personligt på højskoleophold uden at have job deltid.

Dengang da undertegnede gik i niende klasse og efterskoler var moderne var jeg alt for genert til at hoppe med på bølgen. Men efter gymnasiet har det lange højskoleophold været det bedste. Selvsagt er der undervisning men højskoler er sleeeet ikke lisson gym. Du hygger dig på et højskoleophold og der er ikke noget med at skulle til eksamen til sidst. Et soleklart plus ved højskoler, ifølge mig.