I al fremtid kan en almen højskole forbedre dit liv

Problemer ved at finde ud af, hvad de vil bagefter 9. klasse, får flere unge. Måske føler de sig ej modne nok til en videre uddannelse, eller også behøver de et år til at beslutte, hvad uddannelse, de har lyst til at gå. Uanset om de hører til indenfor musicals, teater eller boldspil, vil et højskoleophold blive den optimale måde at opdage store samt små interesseområder, og på samme tid få lang tid uden forældre til også at udvikle sig.

Minder plus venner for livet, samtidig med at mange unge på denne måde for første gang skal flytte bort fra mor og far, bringer et ophold på en musisk højskole (www.uldum-hojskole.dk). Opholdet kaldes en beivenhed, der giver dem indsigt plus modenhed.

Denne højskole musik besidder enorm kærlighed til det musiske, og ligemeget hvilken retning du beslutter dig for på dette sted, kommer der stort set uden undtagelse instrumentale fag indbygget i tidsplanen. Vi giver også mulighed for at benytte højskolens musiske faciliteter efter skemaet, noget flere af eleverne får ganske stor nytte af. Hvert skoleår har vi et kæmpe teaterstykke, fordi denne højskole oveni sædvanlige højskole kurser tilmed er en teater højskole. Vejledning med hensyn til scenekunst & fremstilling af scenen får man lært her på stedet. Kunst er en anden ting, denne almen højskole anser som vigtig. Vi tilbyder en del varierende former for kreativitet samt design, f.eks. billedkunst, keramik, mediefag og ovnformet glas. Udelukkende kreativiteten danner grænser.

Kropslig udvikling bliver tilmed af anselig betydning her på denne idræts- og almen højskole, oveni kunsterisk plus instrumental udvikling. Alting fra fodbold til svømmetræning og mavedans undervises her, samtidig med flere aktiviteter i friluft, som samtidig giver holdfølelse & fysisk styrke.

Uafhængigt af hvilken linie, du er interesseret i, er der specielle kompetencer, vi hver gang kan love, at dette højskoleophold bør lære dig: holdfølelse, styrke og disciplin. Samt oplevelser med vores højskolerejser.