Hvis din virksomhed skal eksportere lagervarer, bliver det egentlig praktisk at anvende europaller

Dette indlæg kigger både på plastpaller - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28, og træemballage - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31, i form af europaller (http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25). Hvad for en palletype, der er bedst, er nemlig afhængig af varerne såvel somtransporteringsmetoden. En af de åbenlyse gode ved træemballage er, at europaller er til stor gavn for naturen. Anvendelse af træemballage reducerer kuldioxidudledningen i forbindelse med godsfragtning med op til 30 %, kan det dertil desuden medregnes. Af den årsag, at de kan genbenyttes på op til flere fragter, uden at kvaliteten svækkes, er nemlig enormt dyrebare som returpaller.

Plastpaller, derimod, fremstilles normalt som engangsvarer af den grund, at de ikke er lige så solide som europallerne. De besidder herudover det gode, at plastpaller sidestillet med træemballage ikke bliver mærket af vejrguderne, idet det er ensbetydende med, at de altid bibeholder den samme vægt og rumfang, uagtet hvorvidt der er snevejr eller sol. Plastpaller manifaktureres simpelthen af en type af plast, der er 100 % genbrugbart. Det er desuden ikke nødvendigt, at du undgår hensyn til naturen, kun på grund af, at du helst vil have plastpaller og ikke europaller. De vejer på den anden side betydeligt mindre og passer derfor fantastisk godt til flytransport, idet der her er grænser for den tilladte vægt.

Hvorvidt det er europaller eller plastpaller, som egner sig bedst til dit konkrete behov, må altså være et hundrede % afhængigt af dine præferencer. Når det kommer til transportbranchen, går det først og fremmest ud på at gøre fragtforholdene så gode som muligt, for at arbejdet både glider så simpelt og bliver overstået på så lidt tid som overhovedet muligt. Det er også af den årsag, at det er enormt vigtigt at købe de helt rigtige paller, idet hver enkelt palletype har forskellige plusser.