Hvad er dejligst for ens sødeste lille barn – efterskole golf eller efterskole ridning!!

Jeg har i grunden altid leget med tanken om at slå mine folder på efterskole! ALLE folk ytrer sig fantastisk positivt om det at komme på efterskole! De pointerer alle sammen, at det er ovenud positivt at komme på efterskole. ”Man lærer helt vildt meget om sig selv”, argumenterer de for. Så derfor har jeg bestemt, at nu hvor det er alt alt alt for sent for mig, så har jeg i sinde at tvinge min yngste datter på efterskole. Vi er af den grund startet på at se på, hvad landets forsk. efterskoler kan tilbyde os. Og dét er bare så forskelligt – skolerne offererer efterskole golf - halstedhus.dk/efterskole-golf – , efterskole ridning - halstedhus.dk/efterskole-ridning – , og så er der en håndboldefterskole - halstedhus.dk/efterskole-haandbold – , & så ka man tage på en ridning efterskole eller en svømning efterskole! Der er bare SÅ mange valgmuligheder – vi er blevet ovenud overraskede!! Mit barn går allerede til håndbold, & har spillet i mange år, så af den grund ville en håndboldefterskole være et meget oplagt valg! Samtidig har mit rolling også, som yngre gået til ridning, så af den årsag ville det ligeledes være oplagt at vælge en ridning efterskole, hvor skøn efterskole ridning var en del af repertoiret!

Men så alligevel er det jo ligeledes altid en god ting at prøve nye ting. Så vi pønser på at se efter en skole, hvor de kan offerere underskøn klasse-undervisning i efterskole golf eller en svømning efterskole! Det er begge dejlige sportsgrene, og hun kan bestemt godt li at mærke kroppen.. Så der er ik tvivl om, at hun skal udfolde sig på en meget sportslig efterskole! Så vi er i tvivl om, om vi ska bestemme os for efterskole golf eller om hun kommer til at blive rigtig meget gladere for en svømning efterskole? Jeg ka’ selvfølgelig ik’ spørge Jer til råds… Det er self hendes afgørelse, & alene hendes valg! Og jeg vil samtidig også lige for en sikkerheds skyld pointere, at hun self. også gerne vil på efterskole – jeg har ik ”tvunget” hende, til trods for det evt ku lyde sådan.