Hjælp til billig mc forsikring/billig motorcykel forsikring – ved i noget?

I dag forbrugte jeg lige den totale mine sammensparede penge på min nye mc. Dammit. Jeg må jo ikke glemme, at der derudover MÅ være plads i økonomien til et stk billig mc forsikring - http://www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel – /billig motorcykel forsikring {http://www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel/Om-forsikringen} & reservedele samt udstyr. Hvor er det typisk at glemme at tage et styks billig mc forsikring/billig motorcykel forsikring med i mit regnskab, dengang da undertegnede tænkte igennem, hvor dyr et styk mc jeg har råd til. Heldigvis arbejder undertegnede på et hyre med rimelig betaling, hvorfor der gud ske lov med lynets fart skal komme stakater til en billig mc forsikring/billig motorcykel forsikring.

Men hos hvaffor et motorcykelselskab ska’ jeg købe min billig motorcykel forsikring/billig mc forsikring. Det forsikringsselskab jeg har hundeforsikring hos har så ikk billig motorcykel forsikring/billig mc forsikring, så undertegnede skal afsted at søge. Det var min bror som fik mig interesseret i at trille rundt på mc. Det er jo ik sådan en normal pige-ting, men altså jeg er pjattet med at var med på min brors mc, hvorfor jeg nu har fået min egen mc samt en træls men klart nok endvidere uomgængelig billig mc forsikring/billig motorcykel forsikring. Det er så vidt jeg ved lovpligtigt med forsikring, hvorfor jeg ikke slipper for at eje en billig mc forsikring/billig motorcykel forsikring, trods det faktum at du ikkikik’ er en typeen person, der elsker at huske forsikringen. Ubekymrede jeg ejer udelukkende forsikringer, som er lovpligtige.

Ej altså, selvfølgelig er det muligt at beslutte mig for et styk billig mc forsikring/billig motorcykel forsikring, der matcher lovgivningen, så jeg ka’ cruise ud. Giv mig gerne tips når det kommer til billig mc forsikring/billig motorcykel forsikring, hvis det er et område i læsere har vild indsigt i.