Hermed er Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus overstået

Er Fyns hf-kursus - www.vucfyn.dk/fynshfkursus, , HF Fyn eller Hf Odense lige noget for nogle af jer

Måske har du allerede helt styr på, hvad du ønsker at være. Det er muligt, at du ønsker at blive sygeplejerske, pædagog eller politibetjent, eller det kan være, at du går derimod efter en sprogvidenskabelig uddannelse på KU eller AAU.

Uanset hvilke drømme for dit fremtidige job, du har, ved jeg, at Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn giver dig det fedeste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu skal jeg læse til lærer på seminaret, og jeg er overbevist om at jeg bliver optaget på studiet.

Ved du stadig ik, hvad du har lyst til at arbejde med i fremtiden? Det havde jeg heller ikk tjek på, da jeg begyndte. Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn giver dig mere tid til at komme på rette spor. Det finder du ud af.

Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn – Gå efter dine drømme for fremtiden

Afslutter du 10. klasse til foråret, og kunne du tænke dig at studere på en HF på Fyn med tonsvis af valgmuligheder til rådighed? Gennemfører du din hf midt på Fyn hos Hf Fyn, Fyns hf-kursus eller Hf Odense, kan du gå efter den til præcis det studie, som du drømme om optagelse på! Det gjorde jeg.

Som supplement til den almindelige Hf med valgfag på A, B og C, tilbyder Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense samtidig linjerne: pædagoglinjen, Sproglig hf, politilinjen + naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er disse linjer skræddersyet så de bedst kan forberede dig til den pågældende uddannelse.

Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus adgangskrav

Drømmer du om at tage din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du opfylde en hel række adgangskrav. Afslutter du 10. klasse til juni, skal dine undervisere finde ud af, om du på nuværende tidspunkt er klar til læse en Hf-eksamen. For nogle er det nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på Hf’en hos Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus. Det skulle jeg faktisk overhovedet ikke så nederen, som det lyder.

Er du gået ud af 10. klasse for over end et år siden? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense så ser på dine personlige og faglige kvalifikationer.

Det klarer I nemt, så I kan komme på Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus og gå i mine fodspor