Fyns hf-kursus – Bliv rustet til din fremtid

Vil du gerne tage en HF på Fyns hf-kursus?

Uanset hvilke studiedrømme, du tænker over, ved jeg, at Fyns hf-kursus giver dig det bedste udgangspunkt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu skal jeg studere til lærer på seminariet, og jeg er ret sikker på at komme ind. Måske ved du allerede, hvad du drømmer om at være. Det kan være, at du tænker dig at blive pædagog, politibetjent eller sygeplejerske, eller måske går du målrettet efter en naturvidenskabelig uddannelse på universitetet.

Ved du endnu ikke, hvad du har lyst til at arbejde med senere i livet? Det vidste jeg heller ikke, da jeg blev færdig med folkeskolen. Men Fyns hf-kursus giver mulighed for 2 år til at komme på rette vej.

Hf Odense - http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus – – Gå efter dine drømme

Afslutter du folkeskolen til sommer, og ønsker du at gennemføre en HF på Fyn med bjerge af valgmuliger at vælge i mellem? Såfremt du læser din hf midt på Fyn hos Fyns Hf-kursus, så har du mulighed for at styre hf-en til lige nøjagtig det studie, som du drømmer om at komme ind på.

Som supplement til den almindelige Hf med valgfag på niveau A til C, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig liniern: Sproglig hf, pædagoglinjen, Politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er disse linjer skræddersyet så du kan forberede dig til drømmeuddannelsen.

Adgangskrav til Fyns hf-kursus

Vil du gerne at læse en Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du opfylde en masse adgangskrav. Er du gået ud af folkeskolen for over end et år siden? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor de så tester dine faglige og personlige kompetencer.

Går du ud af folkeren til juni, skal lærerne overveje, om du er klar til at tage en hf-eksamen. Det kan være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på hf-en hos Fyns hf-kursus. Det skulle jeg faktisk, men det var ikke så slemt, som det kan lyde.